Goeje Sóciáóle Média raot in Tilburg? Dé kén!

Munne áónpák vur ut behéére váán sóciáóle média-àccounts is gebaosèrd ôp áúthèntietéít. Zit ur mar niks oover in, ik maok èn voer sóciáóle média-inhoud uit diej 100% is ontwurpen om te groeien en waormeej ik hullie spécifíékè doelgroep bekwêeke krèèg. Ik gelêûf niej in unne ‘one size fits all’-áónpák, zedde gij himmaol betoeterd! In plòts doarvan wèèrek ik saome meej munne kláánten om leuke, áúthèntieke en dúúrzaome verbindingen tot stáánd te bríngen. Dè-s un preej! Agge wir da vur hullie doen, za hullie merkaonwéézigheid online grôote wòrre. Ik gelêûf dat kwaolitéét, boeìende inhoud nòg steeds Kóning is. Of Kóningin, afháánkelijk van hullie doelgróóp.

Goeje Sóciáóle Média raot van ’t Sóciáól Média Mènneke

Ònmöökele

Ik begin met het controleren van jouw bestaande sociale media accounts, strategie en effectiviteit. Ik controleer ook jouw website-analyses, advertentieresultaten en PR-inspanningen om ervoor te zorgen dat al jouw online marketinginspanningen samen werken voor maximale impact. Vervolgens maak ik een aangepaste inhoudsagenda die kan worden bewerkt door jouw team en door mijzelf.

Start & beheer

Ga jij een nieuw bedrijf starten en wil jij jouw sociale media aanwezigheid helemaal op orde brengen? Of wil je gewoon dat iemand anders het overneemt? Laat mij dit uit handen nemen. Ik ga proactief op zoek naar nieuwe volgers en het stimuleren van hoge betrokkenheid. Daarnaast krijg je een maandelijks rapport met KPI’s en analyse.

Social Media advertenties

Heb je zelf al eens geprobeerd om een Facebook advertentie te maken en was je er niet zo tevreden over? Of weet je niet zeker waar je jouw budget voor social media advertenties moet inzetten? Daar kan ik je mee helpen. Van het opzetten van Facebook Ads Manager en de algemene advertentiestrategie tot het instellen van promoties op de afzonderlijke kanalen en het coördineren van plaatsingen van influencers, ik zorg ervoor dat jouw advertenties, jouw budget maximaliseren.

Contentcreatie

Ik werk samen met getalenteerde social media fotografen. Zij helpen jou een aangepaste beeldbank op te bouwen die jouw bedrijf in het best mogelijke licht laat zien. Ik bied ook grafische ontwerpdiensten om jouw sociale feed echt te verbeteren – van het creëren van leuke Insta-verhalen tot infographics, ik zal ervoor zorgen dat al jouw sociale kanalen zich onderscheiden van de concurrentie.

De sleutel tot succes in Social Media
heeft alles te maken met continuïteit

Wedstrijden en giveaways

Van het organiseren van jouw eigen social media wedstrijden tot het coördineren van giveaways van beïnvloeders, ik kan helpen de aandacht op jouw sociale kanalen te vestigen door middel van leuke, strategische wedstrijdcampagnes. Of het nu gaat om een eenvoudige ‘reactie om te winnen’ of een fotowedstrijd met meerdere kanalen, ik heb er al honderden succesvol gedaan.

Social Media onderzoeken

Wil je wat feedback vragen over jouw nieuwste campagne of nieuwe productlancering? Ik kan eenvoudige enquêtes instellen die contact maken met jouw doelgroep en de informatie leveren die je nodig hebt.

Blog & nieuwsbrief

Ik werk samen met een aantal freelance tekstschrijvers die “een griezelig vermogen hebben om contact te maken met het publiek”, zo is mij verteld door mijn klanten. Ik bied samen met hun al jaren gespecialiseerde inhoud, waaronder interviews met beroemdheden en experts, om boeiende blog- en nieuwsbrief-inhoud te maken voor tientallen verschillende organisaties. Ik bied ook copywriting voor internet en advertenties om te zorgen voor een samenhangende merkaanwezigheid op alle communicatiekanalen.

Workshops & training

Wil jij je social media in-house beheren, maar heb je niet de expertise om dit te doen? Ik bied op maat gemaakte workshops en één-op-één sessies om jouw team op weg te helpen.

Wil jij meer dan likes, shares en retweets tellen?

Ge mot ut intèts laote weete!

Vakanties, weekenden, nachten… Ik zorg ervoor dat wanneer jouw potentiële klanten sociaal zijn, ik dat ook ben! Laat mij hard voor je werken! Jouw succes is tenslotte mijn succes! Ik ben ervan overtuigd dat ik de betrokkenheid, likability en fanbase van elk merk zal vergroten. Ik richt mij op het bieden van jouw best mogelijke social media-campagne en ongeëvenaarde klantenservice.

Goeje Sóciáóle Média raot? Gij meut, meut!