Start jouw winkel binnen enkele minuten op Facebook en Instagram. Stel een Facebook-winkel in en beheer deze rechtstreeks vanuit jouw dashboard. Vergeet social sharing. Jij bent klaar voor social selling!

2.580.000.000 potentiële klanten

Gebruik de kracht van Facebook met uw eigen Facebook-winkel en krijg toegang tot meer dan 2,5 miljard unieke shoppers

Start jouw winkel op Facebook en Instagram

Beheer jouw Facebook-winkel vanuit je eigen dashboard. Voeg eenvoudig producten toe, promoot en verkoop ze, of beheer al jouw Facebook-advertenties in slechts een paar klikken – rechtstreeks vanuit jouw dashboard.

Je kunt meer verkopen met Facebook-advertenties

Verander windowshoppers in betalende klanten met Facebook-remarketing. Met een paar klikken maken we hyper-getargete advertenties om jouw klanten te herinneren aan producten die ze hebben overwogen maar niet hebben gekocht.

 • Je kunt meer verkopen met Facebook-advertentiesNieuwe klanten verwerven
  Toon advertenties in nieuwsfeed van potentiële klanten die overeenkomen met jouw doelgroep op basis van leeftijd, geografie en interesses.
 • Zet bezoekers om in kopers
  Richt jouw advertenties op mensen die jouw producten hebben bekeken, maar geen bestelling hebben geplaatst.
 • Doe beide tegelijkertijd
  Voer meerdere advertentiecampagnes uit die zijn gericht op zowel nieuwe klanten als mensen die interesse hebben getoond, maar zijn vertrokken zonder een aankoop te doen.

Verbind je Facebook Shop met Instagram

Heb ik je al gezegd dat het maken van jouw Facebook-winkel de eerste stap is om op Instagram te verkopen? Wanneer je klaar bent om Shoppable-tags aan jouw Instagram-pagina toe te voegen, gebruik je gewoon onze Facebook-integratie om jouw Facebook-winkel te verbinden met jouw Instagram Business-account.

Tag jouw producten in berichten en verhalen

Maak jouw berichten en verhalen shoppable met producttags voor jouw Facebook-winkel. Als je volgers een product zien dat ze leuk vinden in een van je berichten en op de tag klikken, worden ze automatisch naar je afrekenpagina geleid om hun aankoop te voltooien.

Start jouw winkel op Facebook en Instagram

Zet een Facebook-winkel op om in contact te komen met miljarden Facebook-gebruikers van over de hele wereld. Een Facebook Shop is eenvoudig op te zetten en te onderhouden. Voeg binnen enkele minuten jouw online winkel toe aan jouw Facebook-pagina om jouw producten eenvoudig rechtstreeks via jouw Facebook-pagina te promoten en te verkopen.

Ben je bezorgd over het extra beheer? Ons platform synchroniseert automatisch jouw productinformatie van jouw online winkel met Facebook en Instagram, dus alle wijzigingen die je aanbrengt, verschijnen onmiddellijk in jouw Facebook e-commerce winkel.

Een Facebook-winkel biedt je revolutionair Facebook-e-commercepotentieel en geavanceerde controle over jouw bedrijf. Ga vandaag nog aan de slag met een online shop op Facebook en Instagram en ontdek hoe gemakkelijk verkopen op Facebook en Instagram werkelijk is.

We hebben het adverteren voor je online winkel heel gemakkelijk gemaakt

De Facebook Pixel maakt adverteren op Facebook veel effectiever. Breng eenvoudig jouw ideale doelgroepen in beeld op basis van de acties die ze in jouw online winkel hebben ondernomen en houd hun conversies bij. Je weet niet alleen precies voor wie je adverteert, maar je begrijpt ook beter hoe jouw advertenties presteren. Al met al kun je jouw berichtgeving krachtiger maken, wat leidt tot een beter rendement op jouw advertentieeurootjes.

Met de Facebook Pixel kun je:

 • Conversies bijhouden. Ontdek hoe succesvol jouw advertentie is door te kijken wat er is gebeurd als direct gevolg van jouw advertentie.
 • Optimaliseren. Biedt automatisch voor conversies nadat jij je Facebook Pixel hebt ingesteld.
 • Remarketen. Aan iedereen die jouw site bezoekt, of alleen aan mensen die specifieke pagina’s bezoeken of specifieke acties ondernemen.

Zodra je Facebook-pixel op zijn plaats zit, kun je eenvoudig advertenties maken en jouw doelgroepen gaan targeten met producten waarvan je weet dat ze ze leuk vinden. Het maken van jouw dynamische advertenties is eenvoudig met de Facebook-productcatalogus. Facebook-productcatalogus is een productcatalogus die productinformatie bevat voor elk item waarvoor je op Facebook en Instagram wilt adverteren, waardoor het eenvoudig is om dynamische advertenties te maken.

Lees ook: Facebook-advertentiestrategie: een complete handleiding om direct mee aan de slag te gaan

Lukt het je zelf niet om een Facebook Shop te bouwen? Of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Neem contact met ons op. We kunnen je helpen!