Handleiding

Home » Handleiding

Hieronder vind je alle blogs over handleiding.

Facebook-videostrategie: een complete handleiding om direct mee aan de slag te gaan

Speciaal voor jou geef ik meer informatie over hoe je videomarketing kunt inzetten op Facebook. Je bent natuurlijk niet voor niets op deze website terecht gekomen. Je bent op zoek naar hulp. En uit ervaring weet ik dat men het eerst zelf wil proberen om er uiteindelijk achter te komen dat het misschien toch efficiënter is om je Facebook videomarketing uit te besteden. ? Hieronder leer je hoe je effectieve videocampagnes kunt creëren die jouw bedrijf en jouw bedrijfsresultaten ten goede komen.

Facebook biedt een breed scala aan videotools om het publiek te betrekken en de inkomsten

Gratis Black Friday Toolkit 2020

Black Friday staat weer voor de deur en hoe gaaf is het om hier voorbereid mee aan de slag te gaan? ActiveCampaign heeft een gratis Black Friday Toolkit ontwikkeld om meer omzet te genereren tijdens Black Friday op 27 november 2020. Slechts 1 van deze 7 tips kan je omzet al verhogen met 10%! Wie wil dat nou niet?

In deze 103 pagina’s tellende Black Friday Toolkit staan volop tips en voorbeelden om meer omzet te generen uit jouw bestaande website en nieuwsbrieven en social media. Ben jij nog niet gestart met het versturen van nieuwsbrieven of

Maak je Facebook advertenties effectiever op verschillende platforms met deze tips [Infographic]

Facebook heeft een nieuwe reeks tips gepubliceerd om je Facebook Advertenties nog effectiever te maken. Facebook deelt deze tips zodat marketeers hun verhalen en videoadvertentie-content kunnen verbeteren om deze beter af te stemmen op hun belangrijkste doelstellingen.

De tips – de tweede in een nieuwe serie van het creatieve team van Facebook – kijken specifiek naar het gebruik van beweging, geluiden en stickers in merkcontent, en wat volgens het onderzoek de beste manier is om elk element te gebruiken.

En er zijn enkele waardevolle aandachtspunten, waaronder:

  • Stories-advertenties met geluid zorgen voor betere resultaten
  • Stickers
Categories: Handleiding|Tags: , , , |

Aan de slag met de LinkedIn Onboarding Guide

LinkedIn heeft de Agency Onboarding Guide gelanceerd, een gratis handleiding die is ontworpen om marketeers van bureaus alle informatie te bieden die ze nodig hebben om accounts correct in te stellen, de juiste tools te activeren en jouw klanten hun doelen te laten bereiken.

Je vindt verschillende tips en instructies, zoals het maken van een LinkedIn-pagina namens een ander bedrijf, hoe je tactieken en advertentieproducten kunt afstemmen op de belangrijkste doelstellingen van jouw klant of leert welke aankoopsoorten, berichtsoorten, plaatsingen, targetingopties en meetinstrumenten beschikbaar zijn voor elk LinkedIn-advertentieproduct.

Download de gratis handleiding.

Categories: Handleiding|Tags: , , , |

Zo plaats je berichten op Instagram vanaf je laptop

Vergeet je smartphone en begin met posten op Instagram vanaf je laptop (of desktop) dankzij deze eenvoudige hack.

Ongeacht hoe groot de schermen van onze smartphones zijn geworden, er gaat niets boven het gemak van het gebruik van een laptop. Stel je eens voor hoe gemakkelijk het kan zijn om je bijschriften in te typen of de juiste hashtags toe te voegen met behulp van het toetsenbord van je laptop in plaats van dat kleine toetsenbordje op je smartphone.

Er is echter één probleem: op Instagram voor het web kun je geen foto’s plaatsen, toch?

Fout! Er is een eenvoudige manier

Categories: Handleiding|Tags: , , , |

Facebook-advertentiestrategie: een complete handleiding om direct mee aan de slag te gaan

Speciaal voor jou geef ik meer informatie over adverteren op Facebook. Je bent natuurlijk niet voor niets op deze website terecht gekomen. Je bent op zoek naar hulp. En uit ervaring weet ik dat men het eerst zelf wil proberen om er uiteindelijk achter te komen dat het misschien toch efficiënter is om je Facebook advertenties uit te besteden. ? Hieronder leer je hoe je effectieve, schaalbare advertentiecampagnes kunt creëren die jouw bedrijf en jouw bedrijfsresultaten ten goede komen.

Voor kleine bedrijven en online verkopers kan adverteren een geweldige manier zijn om de naamsbekendheid te vergroten,

Ga naar de bovenkant